Stökig bilträff i Karlskoga

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Foto: Fredrik Sandberg/TT
En bilträff i centrala Karlskoga natten mot söndagen ledde till att polisen fick gripa in.

– Det var stök, bråk och misshandel. Vi fick mycket påringningar från upprörd allmänhet, säger polisens presstalesman Lars Hedelin.

Polisen i Karlskoga fick förstärkning från både Lindesberg och Örebro för att lösa situationen.

Enligt Lindesbergspolisen omhändertogs fem personer på grund av berusning, tre personer omhändertogs och avlägsnandes med stöd av polislagen och flera andra personer avvisades eller lämnade platsen efter tillsägelse av polis. Dessutom ska polisen på plats ha utfärdat ordningsböter och upprättat anmälan om misshandel och skadegörelse.

Det var inte bara i Karlskoga som det var stökiga bilträffar. Även på flera ställen i Örebro fick polisen gripa in.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.