Extra allt med The Crown

Musik
PUBLICERAD:

The Crown

Royal Destroyer
(Metal Blade)

Trollhättebandet har en attityd som inte går att motstå. Det är inte musik för dagar när du ligger nedbäddad i feber, men när du är på rätt humör är det ren bränsle för elden.

Den lingvistiskt hårdrocksspetsade låtlistan är sann kärlek – håll i er. Let the hammering begin!, Ultra faust, Full metal justice och den smått fenomenala titeln Scandinavian satan.

Att lyssna på Royal Destroyer är som att ge sig ut i kanadensare när det blåser kuling. Det kränger infernaliskt, att kämpa är lönlöst och under rådande förhållande är det musiken som äger dig. Med trettio års rutin i bagaget är det kanske ingen överraskning att album nummer tio i diskografin håller en sådan klass, men kvintetten har en förnämlig förmåga att marinera sin death metal med energi. Tyngden och öset är det mest essentiella, men det finns även inslag av punk, rock, thrash och melodiska instick som hjälper till att accentuera de mer brutala partierna. The Crown bjuder på extra allt och jag diggar det skarpt!

Bästa låt: Motordeath

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.