Debut för ny klädbutik i centrum

Publicerad:
Lagerhaus flyttar och ny butik öppnar i augusti. Foto: Fredrik Karlsson

Nu är det klart vilka som flyttar in i Lagerhaus lokaler på Drottninggatan.

På torsdagen presenterade fastighetsägaren att det blir klädbutiken Debut som etablerar sig Karlstad.

– Otroligt spännande. Vi har tittat på Karlstad väldigt länge och när vi hittade den perfekta lokalen så löste sig allt väldigt snabbt, säger Jakob Barsoum, Debuts grundare och ägare, i ett pressutskick.

Lagerhaus flyttar och Skopunkten stänger

Inredningsbutiken Lagerhaus flyttar från Drottninggatan till Duvanhuset den sista mars och ny hyresgäst i Länsförsäkringar Värmlands lokal blir multibrandbutiken Debut med kända svenska och internationella varumärken för både män och kvinnor.

– Vi har länge tittat efter en lämplig lokal så därför känns det fantastiskt i dag när vi äntligen hittade det här perfekta läget. Det känns jättespännande och vi tror och hoppas att karlstadsborna ska uppskatta vår närvaro, säger Jakob Barsoum.

Kontraktet skrevs på av parterna under onsdagen och öppningsdatum blir någon gång i augusti.

– Det känns jättekul att vi lyckats få till den här lösningen. Debut är ett riktigt fint varumärke och vi är övertygade om att det ska bidra till att öka Karlstads centrums attraktionskraft ytterligare, säger Björn Lundgren, fastighetsansvarig på Länsförsäkringar Värmland.

Debut finns även på nätet och de har i dag en butik i Örebro.

Jack & Jones stänger i centrum

Artikeltaggar

DebutDrottninggatanDuvanhusetKarlstadLagerhausNäringsliv

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare