Zara Larsson - Ofärdig, gäll och skev

Musik
PUBLICERAD:
Zara Larssons tredje album är väldigt ojämnt.
Foto: Henrik Montgomery/TT

Zara Larsson

Poster Girl
(Epic)

Okej, här är det något som inte stämmer. Jag vet inte om det är det här viruset som alla pratar om som kan ha ställt till det för Zara Larsson och gjort att arbetsprocessen fått ta alternativa vägar, men produktionen här på Larssons tredje fullängdare låter så ofärdig, gäll och liksom skev?

Som om rösten kanske inte mixats klart ens och att man glömt lägga på lite mer bas? Dessutom är det så otroligt varierande nivå på låtarna. Här finns saker som skulle kunna fungera som manualer för hur man skriver popmusik, men också övertaggad och bortglömd calypso som aldrig skulle nått Andra chansen ens.

Bästa låt: Ruin my life

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.