Hoppa till huvudinnehållet

Sinatra-cover efter "Idrottsgalan" och "Bingolotto"

Publicerad:
Isabella Lundgren uppträder under Idrottsgalan.
Nu släpper hon en cover av Frank Sinatras ”Fly me to the Moon.
Isabella Lundgren uppträder under Idrottsgalan. Nu släpper hon en cover av Frank Sinatras ”Fly me to the Moon. Foto: Claudio Bresciani/TT

Nyligen uppträdde Karlstadsartisten Isabella Lundgren i SVT:s "Idrottsgalan" och TV4:s långkörare "Bingolotto" där hon sjöng låtarna "What a Wonderful World" och ”Over the Rainbow”.

Nu släpper hon ytterligare ett smakprov från sitt kommande album "Look for the Silver Lining" som släpps den 26 mars. Den nya singeln är en cover på den välkända "Fly me to the Moon", en låt som bland andra Frank Sinatra har rönt stor framgång med.

I ett pressmeddelande beskrivs albumet så här:

"'Look for the Silver Lining' är en skiva med tidlösa låtar från den amerikanska sångboken. Det är en skiva om sorg och om hopp. Om den ovisshet och det lidande som ett mänskligt liv innehåller, men med en förtröstan över den mänskliga godheten."

Mellominnen: "En gigantisk upplevelse"

"Fly me to the Moon" i Isabella Lundgrens tappning finns ute nu.

Artikeltaggar

BingolottoFrank SinatraIsabella LundgrenJazzMusikNöje/Kultur

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.