Norskt par var vilse i väst

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Det norska paret har kört vilse.
En sökinsats startades vid 17-tiden på tisdagen efter att ett äldre norskt par kört vilse i gränsområdet.

Polisen uppgav att paret kört fast och inte visste var de befann sig. Dålig mobiltäckning gjorde att de inte kunde fastställa sin position och därför startades en sökinsats i ett område väster om Lekvattnet i Torsby kommun.

Vid 19.30 lyckades man få kontakt med paret och man kunde få fram koordinater. En polispatrull begav sig till platsen för att hjälpa dem. Strax efter 20.00 meddelade polisen att paret var anträffade. De uppges ha varit våta och kalla men i övrigt oskadda.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.