Ett vin perfekt till drömmar om sol och värme

Mat & dryck
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Jag är nog inte ensam om att drömma mig bort. Till solen, stranden och sanden. Till lata dagar under ett parasoll med bara lugn i sikte. Kanske med ett svalt vitt vin i glaset till middagen bestående av nyfångad fisk. Vi längtar en stund till och känner ett hopp. Dessa dagar kommer.

Vi kan närma oss idag, utan solen och sanden. Men med hjälp av ett vin som doftar och smakar allt vi drömmer om - saltstänkta stenar, solmogen citrus, friska gröna äpplen, vilda örter och livfulla vindar från Medelhavet. Och semester. Vinet som tar oss bort för en liten stund heter Atlantis White. Det kommer från Greklands vackra vita ö Santorini, och är gjort på endast inhemska druvor: assyrtiko, aidani och athiri. Allt du behöver göra är att lägga in en order, slänga ihop en grekisk sallad och drömma vidare.

Atlantis White 2019

Vinet: Atlantis White 2019

Nr: 75274, ordervara

Druvor: Assyrtiko, aidani och athiri

Pris: 159 kr

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

REKOMMENDERAT FÖR DIG