• idag
  24 feb
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  25 feb
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  26 feb
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  27 feb
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  28 feb
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm

Jag vill ge dig allt – vad vill du ha?

Krönikor
PUBLICERAD:
Att tillgodose allas behov är ingen enkel match. Men det skadar ju inte att försöka, tänker jag.

Värmlands Affärer är en näringslivsbilaga för hela länet, där 16 värmländska kommuner samt Karlskoga kommun i Örebro län ingår i bevakningsområdet.

Målet är att ha en bredd. Många geografiska områden ska täckas in och det ska rapporteras från en mängd branscher. Jag vill att du som prenumerant ska känna att materialet är relevant för dig. Alla ni 159 000 Värmlands Affärer-läsare ska bli nöjda.

Utöver geografin och branschbredden vill jag få till en representativ mångfald. Vi är ungefär lika många kvinnor som män i länet och vi har invånare från jordens alla hörn. Människor i olika åldrar, med funktionsvariationer, olika läggningar och från olika sociala bakgrunder ska alla få plats.

Allt det här ska uppnås på mellan 32 och 36 sidor, inklusive annonser. Just det här numret är lite extra fylligt. Ändå fick jag inte plats med gissningsleken där fem personer ger oss ledtrådar om sina jobb. Saknar du det, eller kan det kvitta?

Är det för få Torsby-artiklar, för lite industri och för långa texter? Har du kanske bra tips om företagare i Årjäng, Eda eller Säffle? Låt mig veta vad du vill läsa om, så ska jag se vad jag kan göra.

Mejl: frida.flodkvist@nwt.se

Telefon: 054- 19 96 11

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.