Mona Masrour har inte vuxit in i musiken

Musik
PUBLICERAD:
Mona Masrour debuterar.
Foto: Claudio Bresciani / TT

Mona Masrour

Scener
(Nisj)

Få akter har varit så hajpade inför 2021 som Mona Masrour. DN, för att ta ett exempel, har utsett henne till årets stjärnskott. Det är möjligt att jag också skulle göra det, men jag tror däremot inte att Scener kommer bli årets skiva.

Masrour gör en böljande och elegant men på samma gång ganska kaxig r&b. Det är absolut inget fel på låtarna, tvärtom, men det är lite som om upphovskvinnan själv ännu inte vuxit in i dem. Som om hon ännu inte har den pondus som krävs för att låta sig själv märkas lika mycket som sin musik.

Det känns väldigt talande att det som står ut tydligast, och det som jag gillar allra mest, är Monas mammas samplade svararmeddelande.

Bästa låt: 2 steg

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.