Carl Johan Jepson tog en dubbel

Publicerad:
Carl Johan Jepson vann dubbelt i Eskilstuna under fredagen. Foto: NWT arkiv

Fredagens lunchtävlingar kördes i Eskilstuna och Carl Johan Jepson tog en dubbel genom att vinna med Hooper des Chasses och Volare Gar som båda tränas av Sybille Tinter.

Hooper des Chasses startade före V65-spelet och ledde varje meter av sitt lopp.

Volare Gar hade ett bakspår i V65-6 men han forcerades till ledningen i ett speedryck på den första långsidan. När Volare Gar lyckades att ta sig förbi Tzatziki i det skedet blev det sedan en lätt seger. I samma lopp blev det en tredjeplats för Veronika Larsson-tränade Frisco Flame efter ett lopp som fyra på innerspår med Jorma Kontio.

I V65-4 blev det en fjärdeplats för Kristian Lindberg-tränade Bailamos, som kördes av Anders Eriksson.

Artikeltaggar

Carl Johan JepsonEskilstunaKristian LindbergTrav

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare