Nu öppnar Bryngfjordsbacken

Publicerad:
Nu öppnar Bryngfjorden sin backe för säsongen. Arkivbild. Foto: Håkan Strandman

På lördag den 6 februari öppnar Bryngfjordsbacken för säsongen.

Värmestuga och café är stängda för att minska smittspridning men i år är det gratis att ge sig ut i pisten.

– På grund av coronapandemin är det viktigt att vi ser till att Karlstadsborna har möjlighet att röra på sig utomhus. Därför har vi valt att öppna Bryngfjordsbacken, och det kommer att vara gratis för alla. Fritidsbanken på Kronoparken är också öppen för gratis utlåning av bland annat skidutrustning genom bokade besök, men var ute i god tid – vi har fullbokat till mitten av februari redan, säger Johanna Larsson (M), ordförande för kultur- och fritidsnämnden i ett pressmeddelande.

Årets öppettider är onsdagar mellan klockan 17.00 och 20.00 samt lördagar och söndagar mellan klockan 10.00 och 15.00.

Artikeltaggar

Fritid och livsstilKarlstad

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare