Hoppa till huvudinnehållet

Sonens dröm blev låt: "Stråla som Carola"

Publicerad:
Den värmländska artisten Ida Wall inspirerades av sonen dröm om att sjunga som Carola. Foto: TT/Pressbild

Den värmländska artisten Ida Wall nämner inspirationskällor som Lars Winnerbäck, Mauro Scocco och Sofia Karlsson när hon nu släpper sin singel "Stråla som Carola". Låten föddes ur en pratstund hon hade med sin tioårige son. Så här skriver Ida Wall i ett pressmeddelande till NWT:

"Ja, jag blev överraskad av svaret min son gav mig när jag våren 2020 frågade vad han drömmer om: Att stå högst upp i Eiffeltornet och sjunga lika mäktigt som Carola. Jag trodde att det fanns nyare stjärnor som lockade mer. Men det är klart – vem skulle inte vilja stråla som Carola, i Paris dessutom!”

Ida Wall är född i Degerfors och bor med sin familj på Hammarö. "Stråla som Carola" är producerad av John Nilsson och släpps den 3 februari.

Artikeltaggar

Carola HäggkvistIda WallKändisarLars WinnerbäckMusikNöje/KulturParisPop

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.