Ord och bild nominerade till Årets byrå

Näringsliv
PUBLICERAD:
Peter Jansson Ling, vd och delägare på Ord och bild.
Reklam- och kommunikationsbyrån Ord och bild i Karlstad är som enda värmländska byrå nominerad i tävlingen Årets byrå.
– Det är med stor glädje vi tar emot nomineringen, säger Peter Jansson Ling, vd och delägare.

Ord och bild är en av fem nominerade byråer i klassen reklambyråer med intäkter på mellan 15 och 25 miljoner kronor.

Årets byrå utses genom kundintervjuer. Studien genomförs av research- och rådgivningsföretaget Regi och rör sig över områden som kreativitet, affärsnytta, digital kompetens, leveranssäkerhet och prisvärdhet.

Studien startade år 2000 i Sverige och är enligt uppgift den största i sitt slag.

Varit med tidigare

– Det är med stor glädje vi tar emot nomineringen till Årets byrå. Visst vi har varit nominerade, vi har vunnit, varit tvåa, trea och haft topplaceringar sedan studien startade för 20 år sedan. Men det här året har varit så speciellt. Vi har sett flera uppdragsgivare försvinna på grund av pandemin och därmed människor förlora sina jobb. Hela grejen med vårt jobb är att jobba tillsammans. Tillsammans med uppdragsgivarna, tillsammans med arbetskamraterna. Så idag gläds vi lite extra åt nomineringen och hoppas att det är snart är en annan tid, säger Peter Jansson Ling, vd och delägare på Ord och bild i ett pressmeddelande.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.