Rhye - Som att komma hem till värmen

Skivor
PUBLICERAD:

Rhye

Home
(Loma Vista)

Alla som saknar Sade bör genast ge Rhye en chans. Bakom artistnamnet döljer sig Mike Milosh, och han gör precis den sortens varmt smekande och mjuka rnb-pop som britterna i Sade. På Home fortsätter Rhye på samma vis som tidigare. På gott och ont, kanske, men mest gott. Här finns måhända inga överraskningar, men det är lite av poängen.

Att lyssna på Home är som att komma hem. Att välkomnas in i en varm, gemytlig musikalisk värld där melodierna lindar in öronen i bomull, och sången mjukt viskar fram drömska sånger som känns omedelbart tidlösa. Jag kan inte komma på något mer välbehövligt just nu, än en stunds mänsklig värme som motvikt till den bitande kylan där ute i den karga omvärlden.

Bästa låt: Come in closer

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.