Hoppa till huvudinnehållet

Villabrand i Lennartsfors: “Får brinna ner till grunden”

Publicerad:

En villa i Lennartsfors är helt övertänd. Räddningstjänst är på plats.

Arkivbild.
Arkivbild. Foto: Johan Nilsson/TT

Det var strax före midnatt som SOS Alarm fick in samtal om branden.

Enligt uppgifter från räddningstjänsten var villan helt övertänd vid ankomst och man låter den brinna ner till grunden. Samtidigt har ett intilliggande uthus säkrats. Två personer ska ha befunnit sig i villan då branden startade.

– Ambulans är också på plats men det finns inga uppgifter om att någon person skadats. Det finns inte heller någon risk att branden sprider sig till andra omkringliggande byggnader, säger Tony Allan, teamledare på SOS Alarm.

Släckningsarbetet beräknades avslutas vid 02-tiden och därefter fortsätter räddningstjänsten med eftersläckningsarbete.

Artikeltaggar

BränderBrott & blåljusLennartsfors

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.