Hoppa till huvudinnehållet

Samarbete ger nya bensinpumpar på landsbygden

Publicerad:
Tack vare ett samarbete mellan OK Värmland, Coop Värmland och Region Värmland kommer tre värmländska orter att erbjudss nya bensinpumpar under våren.
Tack vare ett samarbete mellan OK Värmland, Coop Värmland och Region Värmland kommer tre värmländska orter att erbjudss nya bensinpumpar under våren.

Tack vare ett samarbete mellan OK Värmland, Coop Värmland och Region Värmland kommer tre värmländska orter att erbjudas nya bensinpumpar under våren.

– Hela bensinbranschen investerar just nu i sina anläggningar för att leva upp till allt hårdare krav. Visst är det bra med ökande miljökrav men baksidan kan vara att hundratals av Sveriges landsortsmackar riskerar att helt försvinna, därför känns det jättebra att medverka till något så ovanligt som nya bensinpumpar i Värmlands landsort, säger OK Värmlands vd Stefan Särnehed

Det handlar om nya bensinpumpar i Vikene, Sunnemo och Skillingmark.

I Vikene är den nya bensinpumpen redan i gång och medan Skillingmark och Sunnemo står på tur att få nya pumpar inom några veckor.

– Att jobba i lanthandel är mer en livsstil än ett jobb, säger Fredrik Grässjö från Coop Vikene. Vi jobbar och lever tätt intill våra kunder och vi försöker alltid hjälpa till med det mesta som efterfrågas. För oss är det därför jätteviktigt att kunna fortsätta erbjuda bensinförsäljning och i förlängningen handlar det om överlevnad för oss alla.

Artikeltaggar

BensinmackCoop VärmlandRegion VärmlandSamhälleSkillingmarkSunnemoVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.