Hoppa till huvudinnehållet

Mindre mängd tvätt

Publicerad:
Mindre i maskinerna.
Mindre i maskinerna. Foto: Mats Andersson / TT

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Jag är ju lite ny på det här med att arbeta hemifrån, men nu har jag gjort det i lite mer än en månad. Det har mestadels fungerat bra, även om tillvaron är lite enahanda. En fördel för mig som inte är särskilt förtjust i vintern är att man slipper traska ut i snön och kylan om man verkligen inte behöver det. Det går att planera sina inköp så att man inte behöver ge sig ut när snön vräker ned eller köldknäppen slagit till.

En annan sak jag märkte häromdagen när det var dags för tvättid var hur förhållandevis liten tvättmängden var. Det är ju inte så svårt att räkna ut vad det beror på. Så de som inbillat sig att jag sitter hemma i tweedkavaj eller rökrock får jag tyvärr göra besvikna.

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Artikeltaggar

DistansarbeteSigneratVinter