Jazmine Sullivans innerliga berättelser om kvinnor

Skivor
PUBLICERAD:
Jazmine Sullivan blandar r'n'b, hip hop och modern soul.
Foto: Donald Traill

Jazmine Sullivan

Heaux tales

(RCA)

Jazmine Sullivan är en fenomenal sångare som kan lyfta nästan vilket material som helst. På Heaux tales behövs nästan inte materialet något lyft, dock. Det är en samling starka och innerliga berättelser om kvinnor, som Sullivan har samlat in och omvandlat till ett fantastiskt starkt album.

Det är en eklektisk samling sånger som lånar från olika källor, som alltid när Sullivan är i farten. Det är r'n'b, hip hop och modern soul i en mix som i ton och atmosfär närmast påminner lite om Frank Ocean. Allra bäst blir det i spår som Anderson Paak-gästade Price tags och den ljuvligt sorgsna Lost one, men hela skivan är full av historier som förtjänar din uppmärksamhet.

Bästa låt: Lost one

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.