Slött och otight med Sleaford Mods

Skivor
PUBLICERAD:

Ibland avfärdar folk ens kritik med att man inte förstår innehållet i verket. För att det inte ska uppstå någon tveksamhet här, kan jag meddela att jag helt delar Sleaford Mods bild av det brittiska klassamhället och vad det gör med människorna i det. Den maktanalys de gör sympatiserar jag till fullo med.

Men… utförandet?

Det här låter som om två arga men trötta gamla fyllon tagit sportbarens karaokekväll som gisslan och vägrar kliva av scenen. Ofta är det ordentligt irriterande med folk som hävdar att man absolut måste sjunga rent vilken genre det än gäller, men det här är inte bara falskt utan har knappt ens styrfart. Hur kan man vilja släppa något så slött och otight? Vi måste ju undvika så mycket annat just nu, så vi kan väl enas om att undvika Sleaford Mods också?

Bästa låt:

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.