Hoppa till huvudinnehållet

Malte Hallquist möter Annie Lööf och Hanna Hellquist

Publicerad:
Malte Hallquist möter bland andra Hanna Hellquist och Annie Lööf i sin podcast.
Malte Hallquist möter bland andra Hanna Hellquist och Annie Lööf i sin podcast. Foto: Carl Edlom/TT

Underhållaren och föreläsaren Malte Hallquist inleder nu sin fjärde säsong av podcasten "Insikter från utsikter". I podden möter han en gäst för varje avsnitt och bland gästerna under den här säsongen märks bland andra Hanna Hellquist, Sara Broos, Björn Goop och centerledaren Annie Lööf.

– Podden handlar egentligen om att alla människor har något att berätta och att man som lyssnare kan känna igen sig eller bli berörd av detta. Att vi kan lära av varandra. En podd du mår bra av, säger Malte Hallquist till NWT.

Först ut för säsongen är Stefan Holm, avsnittet ligger ute nu.

Artikeltaggar

Annie LööfBjörn GoopHanna HellquistMalte HallquistNöje/KulturPodcastSara BroosStefan Holm

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.