Hoppa till huvudinnehållet

Rutinerade mittbacken stannar i Karlstad: "Stort hjärta för klubben"

Publicerad:
Stefan Zarkovic, här högst i en nickduell, blir Karlstad Fotboll trogen. Foto: Christer Höglund

Nästa pusselbit är nu presenterad i Karlstad Fotbolls truppbygge inför hösten. Rutinerade mittbacken Stefan Zarkovic blir kvar i den blåsvarta dressen.

Mittbacken är nöjd med att ha sin fotbollsframtid utstakad.

– Det känns fantastiskt kul att förlänga kontraktet och få fortsätta utvecklingen. Jag är inne på min 11:e säsong nu och glädjen att spela är lika stark nu som när jag debuterade. Om vi är disciplinerade och ödmjuka inför uppgiften kan vi nå långt i år med det här laget, säger han till klubbens hemsida.

Zarkovic har spenderat stora delar av karriären i KBK där han bland annat burit kaptensbindeln. Han har också testat på spel i Superettan med Gefle IF.

2019 vände Zarkovic åter till KBK och nu går han in på andra året med Karlstad Fotboll.

Under fjolårssäsongen blev det 15 starter.

Sportchefen Daniel Pettersson om mittbacken:

– Att ytterligare en nyckelspelare förlänger är mycket glädjande. Stefan är en mycket kompetent mittback, vars kämpaglöd och ledaregenskaper är viktiga för gruppen. Han har ett stort hjärta för klubben och jag tror på en framgångsrik säsong för honom, säger Pettersson.

Sedan tidigare har även Andreas Bellander och Oskar Alvers skrivit på nya kontrakt.

Artikeltaggar

FotbollIF Karlstad FotbollStefan Zarkovic

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.