Hoppa till huvudinnehållet

Moské eller inte – läs vår granskning av det planerade 20-miljonersbygget

Publicerad:

Du har väl inte missat NWT:s reporter Jonas Klints granskande artikelserie om det planerade moskébygget på Rud i Karlstad? Artiklarna publicerades under december och här nedan hittar du samtliga artiklarna samlade på ett ställe.

16 miljoner saknas till moskébygget – ordföranden: "Vi är inte till salu"Politikerna ger svar: därför röstade vi ja eller nejStarkt stöd för Ekströms uttalanden"Moskén skulle ge en känsla av tillhörighet"

Artikeltaggar

KarlstadMoskéerNWT granskar: MoskébyggetNyheterSamhälle

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.