Gott nytt år trots allt

Signerat | Coronaviruset
PUBLICERAD:
Ensamhet i coronatider.
Foto: Linda Forsell / SvD / TT

Så är då 2020 till ända. Ett år som verkligen kommer att skrivas in i historieböckerna och som få sent kommer att glömma. Bortsett från alla dödsfall så lär de flesta minnas den monumentala tristessen över att inte kunna göra så mycket, eller att träffa så värst många andra. Även om jag är introvert lagd, och därmed klarat mig bättre än många andra i det avseendet, så har även jag saknat det otvungna umgänget med folk. Det är nog en av de saker jag saknat mest.

Att inte heller kunna resa har varit tråkigt. För mig brukar det ju bli några resor under ett år. Månne får man ta igen det någon gång nästa år.

Så sannerligen ett gott nytt år. 2021 kan ju inte bli sämre än 2020.

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.