God jul trots allt!

Signerat | Coronaviruset
PUBLICERAD:
En god jul tillönskas er alla!
Foto: Helena Landstedt/TT

Den här julen är sig inte lik. Coronapandemin har gjort att det vanliga julfirandet har fått ställas in. Många kommer inte att träffa sina nära och kära på grund av risken för smittspridning. När julen brukar vara en högtid då vi samlas och umgås med familj och släkt så kommer den i år att vara distanserad, något som går mot själva essensen i vad vi lägger i julfirande. Men det sker av nödvändighet och omtanke, det måste vi komma ihåg, även om det känns trist.

Så tänk på dem som ni inte kan träffa, slå dem en signal eller använd någon av de digitala lösningar som finns, önska god jul och prata lite. Och så får vi förhoppningsvis återkomma nästa jul. God jul trots allt!

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.