Hoppa till huvudinnehållet

Sista numret – men innehållet lever vidare

Publicerad:

December månads nummer blir det sista numret av Karlstadsliv – i alla fall för den här gången.

Printprodukten Karlstadsliv föddes för drygt fyra år sedan. Ambitionen var att skapa en gratistidning med nära, engagerande och underhållande läsning om det som händer i centrala Karlstad.

Våra redaktörer har lagt kraft på att hitta Karlstadsbor med udda och spännande historier att berätta och många av dessa intervjuer har blivit väl lästa.

Karlstadsliv har även delats ut med NWT i Karlstadsregionen och därmed växte publiken. Karlstadslivs reportage har givetvis även gått att läsa digitalt.

I och med det här numret avslutar vi printprodukten Karlstadsliv. Var sak har sin tid och vi väljer nu att satsa våra resurser på framför allt våra digitala kanaler där vi stadigt når allt fler – och allt yngre – läsare.

De nära, engagerande och underhållande läsningen du hittat i Karlstadsliv lovar jag att du framöver hittar i vår app, vår sajt eller i NWT print.

Vi ser som sagt en positiv tillväxt digitalt vad gäller både läsare och annonsörer och inom NWT Media pågår ett aktivt arbete med att utveckla såväl vår journalistik som vår annonsaffär.

Bor du i Karlstad är målsättning tydlig: Vill du vara uppdaterad om det senaste, roligaste och det som berör lokalt – då klarar du dig inte utan våra produkter.

Följ oss regelbundet – du också.

Och tack för att du läst Karlstadsliv!

Artikeltaggar

KarlstadKarlstadsliv

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.