Replik: Felaktigt om Trump och Åkesson

Publicerad:
Man gick till val på att stödja Ulf Kristersson (M) men vänder om efter valet till att stödja Stefan Löfven (S), skriver Sture Larsson. Foto: Claudio Bresciani/TT

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Jag som skriver detta har varit medlem av Folkpartiet/Liberalerna i 50 år. Men jag har fått nog, skriver Sture Larsson.

Svar till Marianne Åhman (NWT 23/11).

I NWT den 23 november fanns en artikel av Marianne Åhman (L) som jag vill kommentera. Jag känner Marianne Åhman och jag måste beklaga alla felaktigheter som framförs. Jag tar det från början. Hon säger att det amerikanska valresultatet är fastställt och att Biden är president, men det blir han först när elektorerna har sammanträtt och valt honom i mitten på december. Då blir han president elect medan Trump avgår den 20 januari.

Så skriver du en debattartikel

Påståendet att Trump bara har gynnat sig själv delas nog inte av den amerikanska allmänheten. Innan coronan slog till gick den amerikanska ekonomin på högvarv. Arbetslösheten hade inte varit så låg på många decennier. Sedan kommer lågvattennivån.

Var har hon fått det ifrån att Jimmie Åkesson (SD) vill att all makt ska utgå från honom, att han sätter sig upp mot rättsväsende och yttrandefrihet? Hon nämner inte Åkesson vid namn men menar att han är ett hot mot demokratin. Efter spyorna kommer självberömmet.

Jag som skriver detta har varit medlem av Folkpartiet/Liberalerna i 50 år. Men jag har fått nog. Jag gick ur formellt 2019, reellt 2018. Partiet har bedragit sina väljare. Man gick till val på att stödja Ulf Kristersson (M) men vänder om efter valet till att stödja Stefan Löfven (S). Jag är också förtvivlad på den massinvandring partiet förespråkar.

Sture Larsson

Östmark

Artikeltaggar

CoronavirusetDebattDonald TrumpJimmie ÅkessonJoe BidenLiberalernaMarianne ÅhmanMigrationModeraternaSocialdemokraternaStefan LöfvenSverigedemokraternaUlf KristerssonUSA

Läs vidare