Putte i parken 2021 - två artister klara

Publicerad:
Festivalarrangören Patrik Ekman planerar festival till sommaren. Foto: Adam Ihse/TT/Magnus Carlsson

Det är en förhoppningsfull festivalarrangör som berättar om sommarens festivalplaner på Norra fältet i Karlstad.

– Det har varit ett oerhört tråkigt år, men vi kan inte deppa ihop. Framåt ska vi gå, säger Patrik Ekman när NWT når honom.

Under fredagen gick festivalen ut med datumen för nästa års festival, enligt planerna ska den hållas mellan den 1 och 3 juli.

– Även om vi just nu befinner oss mitt i en pandemi så måste vi drömma och tro på framtiden. Vi hoppas att vi kan genomföra någon form av festival 2021.

Symfonisk julhårdrock: "Vår musik är mäktig, stor och genomtänkt"

Redan nu kan han avslöja att Anis Don Demina och Emil Assergård är bokade till festivalen. Emil Assergård är en av artisterna som medverkar i nästa års melodifestival, hans bidrag är delvis skrivet att värmlänningen Jimmy Jansson.

– Vi kommer att släppa ytterliga artister under våren, fortsätter Ekman och konstaterar att festivalen även fortsättningsvis kommer att vara gratis.

– Till festivalen kommer även Axels tivoli och slår upp sina tält. Vi tror och hoppas att det kommer att bli Värmlands största tivoli någonsin faktiskt.

– Vi måste glädja oss åt framtidens möjligheter i stället för att gräva ner oss i det som är just nu. Det kommer ett efter corona och våra vanliga liv kommer att komma tillbaka på något sätt. Framtiden är ljus! Blir det inte Putte i parken 2021, blir det 2022.

Artikeltaggar

FestivalerNöje/KulturPatrik EkmanPutte i parken

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare