Misshandel i Baggängen, en förd till lasarettet

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Foto: Johan Nilsson/TT
En misshandel inträffade i Baggängen i Karlskoga på onsdagskvällen, en person fick skador och fick åka till sjukhuset.

En person i 20-årsåldern ska ha blivit angripen av ett antal gärningsmän. En av dem ska ha tagit fram ett tillhygge i form av ett hemgjort huggvapen. Målsäganden fick skärsår på höger arm. Målsägande fick uppsöka Karlskoga lasarett.

Personen som skadat målsägande ska vara en minderårig tonåring som polisen vet identiteten på.

Vad som ligger bakom misshandeln, hur den gått till eller om de inblandade känner varandra sedan tidigare vill inte polisen gå ut med i nuläget då det kan störa utredningen, enligt polisens presstalesperson Lars Hedelin.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.