Musikhögskolan Ingesund släpper traditionsenlig jullåt

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Foto: Fredrik Hagen

För sjätte året i rad släpper Musikhögskolan Ingesund en jullåt som är skapad av förstaårsstudenterna på musikproduktionsprogrammet under ledning av lektor Carl Utbult. Årets låt beskrivs som der modern, den heter "24tolv" och sjunger gör Elin Ericsson och Rasmus Dall. Totalt har 17 elever arbetat med låten som släpps digitalt i dag, den 4 december.

Intäkterna från årets låt går till Musikhjälpen, som i år har temat ”Ingen människa ska lämnas utan vård”.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.