Hoppa till huvudinnehållet

Värmländska vinster på Axevalla

Publicerad:
Foto: Bela Szandelszky

Axevalla var värd för tävlingarna på lördagskvällen och det blev två värmländska vinster.

Den första kom redan i lopp ett där Nathalie Blom vann med Johan Jonsson-tränade Notation. Han hade spår 15 i ett spårtrappelopp och hamnade i sjätte par utvändigt. Fortfarande in i den sista kurvan var det långt fram till täten men via 14/400 meter hann Notation fram till seger.

Den 16 november vann Merete Larsen med Pacific Kingdom på Mantorp och nu blev det en ny seger. Från tredje par utvändigt satte Larsen in attacken ut på den sista långsidan och Pacific Kingdom avgjorde säkert mot Harry Dynamit till slut.

I det sjätte loppet blev det en andraplats för Askö Winn som tränas av Per-Arne Persson.

Artikeltaggar

AxevallaNathalie BlomTrav

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.