Årets julmusik: Mellanmjölk i juletid med Terri Clark

Skivor
PUBLICERAD:
Foto: Peter Power

Terri Clark tog Nashville med storm i början av 00-talet när singlarna I just wanna be mad och Three Mississippi toppade listor och snurrade friskt på radiostationerna. Nu har kanadensiskan siktet inställt på att blåsa liv i karriären på allvar igen - och vad passar då bättre än med en fräsig julskiva.

It's christmas...Cheers! har samtliga ingredienser som behövs för julmys med en touch av Tennessee. Countrytongångarna omfamnas av en nypa jazz och blues men nog hade några fler överraskningar smakat fint. Nu blir det lite mellanmjölk av hela anrättningen trots fina gästartister.

Det slår mig dock att Clarks röst verkar ha fått mogna till något som landar i de fina områdena runt Reba McEntire. Det gillar vi.

Bästa låt: Away in a manger

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.