Sommarresor till Mallorca och Rhodos från Karlstad

Publicerad:
Cala San Vicente, Mallorca. Foto: Ving

Resebolaget Ving kommer att flyga till Mallorca och Rhodos från Karlstad Airport under nästa år.

– Det råder inga tvivel om att det finns ett uppdämt resesug bland svenskarna just nu. Att ha en resa inbokad är något man prioriterar högt och då är det också extra viktigt för många att boka med en säker och trygg arrangör, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving, i ett pressmeddelande.

Och fortsätter:

– Vi vet hur uppskattat det är att resa direkt från sin regionalflygplats. Vi är därför väldigt glada över att återigen kunna återuppta trafiken från Karlstad Airport med resor till två av våra populäraste destinationer nästa sommar.

Resorna till Mallorca anordnas under perioden 10 augusti - 5 oktober med Vings egna flygbolag Sunclass Airlines. Resorna till Rhodos genomförs i början samt i slutet av sommaren.

– Vi är jätteglada att charterresorna med Ving kommer igång och Mallorca är ett av värmlänningarnas absoluta favoritresmål! Trots det läge vi nu befinner oss i så ser vi positivt på framtiden. Det är många som längtar ut i världen igen och det finns flera härliga resmål att se fram emot, direkt från Karlstad, säger Camilla Sperling vd på Karlstad Airport.

Artikeltaggar

Camilla SperlingKarlstadKarlstads flygplatsMallorcaResorVing

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare