Hoppa till huvudinnehållet

Paus i Kristinehamn - men digital kultur utlovas

Publicerad:
Krisitinehamns kulturchef Maria Lobell.
Krisitinehamns kulturchef Maria Lobell. Foto: Håkan Strandman

Konstmuseet i Kristinehamn stänger på grund av de nya allmänna råden.

– Det känns tungt att meddela att vi stänger museet. Vi har fantastiska utställningar och ett gediget program så det känns otroligt tråkigt att det återigen blir så här. Men det viktiga nu är att vi gör vad vi kan för att bromsa smittspridningen, beslutet att stänga var självklart men tungt, säger Maria Lobell, kulturchef i Kristinehamns kommun.

Museet kommer istället att leverera digitala kulturupplevelser, bland annat via sociala medier.

Artikeltaggar

CoronavirusetKonstKristinehamnKristinehamns kommunMaria Lobell

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.