Kylie Minogues mysiga megadisco

Skivor
PUBLICERAD:
Foto: Stian Lysberg Solum

Ett är säkert om tiden vi lever i: situationen får artister över hela världen att producera spännande alster. I Kylies fall innebär det en återgång till disco och ifall någon skulle missa det har hon också döpt albumet till det. Det här är okomplicerat, lättillgängligt och publikfriande. Och vem minns inte Kylies dundersuccé Fever från 2001? DISCO når inte upp till samma höjder men kommer säkert att spelas på dansgolven hemma i stugorna.

Låtarna påminner om varandra, men Say Something och Supernova förtjänar att lyftas ur discosmeten. Den tidigare med en text som träffar helt rätt i tiden och den senare med ett smittande Moloko-beat och referenser till stjärnljus.

Missa inte de tillhörande videor som finns till Magic och Say Something fulla med guldlamell, glitter, dansare och rymdlaser.

Bästa låt: Say Something

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.