Jessica från Sunne tillbaka i P4

Nöje/Kultur
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Olof och Sofia Wretling i "Mammas nya kille".
Foto: Carl Edlom

En ny säsong med radiohumorn "Mammas nya kille" börjar sändas i P4 den 15 november. Några avsnitt ligger redan ute på Sveriges Radio Play.

Radioprogrammet firar 15 år och i den nya säsongen sägs lyssnaren få lära känna de olika karaktärerna mer på djupet – Thunder, Katla, Lars Stenberg och Jessica från Sunne. Medverkar i programserien gör Karlstadsparet Sofia och Olof Wretling.

"Vi är så glada över att kunna berätta att vi släpper en helt ny säsong med helt nytt material i en kanal som satsar på oss", säger Olof Wretling i ett pressmeddelande.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.