Hoppa till huvudinnehållet

Deckare, spel och Kevinfallet under bokfestivalens lördag

Publicerad:
Deckarförfattaren Lina Bengtsdotter är aktuell med en ny roman som utspelar sig i Värmland. Under lördagen gästar hon Värmlands bokfestival.
Deckarförfattaren Lina Bengtsdotter är aktuell med en ny roman som utspelar sig i Värmland. Under lördagen gästar hon Värmlands bokfestival. Foto: Gabriel Liljevall/Forum

Den digitala bokfestivalen är igång och under lördagen får den som klickar in på sajten möta såväl Håkan Nesser och Ninni Schulman som spelutvecklare. Också boken om Kevinfallet uppmärksammas.

Minglet är inställt, men seminarierna blir av - med digital publik och även flera av de gästande författarna med på länk istället för på festivalscenen.

Bland dem som intervjuas under lördagen finns Lina Bengtsdotter, Ninni Schulman, Emelie Schepp, Håkan Nesser, Peter Mohlin och Peter Nyström.

Det blir också ett möte med Christian Karlsson, Robin Dahlén och deras mamma Annika Karlsson, som handlar om Kevinfallet och en familjehistoria som är en av Sveriges största rättsskandaler.

Bokfestivalen bjuder i år också på flera föredrag på temat spel. Från Fantastikscenen strömmas samtal om spelutveckling, värmländsk spelkultur och rollspel med mera.

Alla föredrag nås via Värmlands bokfestivals hemsida.

Artikeltaggar

Bokfestival – trots alltHåkan NesserKarlstadKevinfalletLina BengtsdotterLitteraturNinni SchulmanNöje/KulturPeter MohlinPeter NyströmVärmlands bokfestival

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.