Avengers Assemble!

Signerat
PUBLICERAD:
Chris Pratt backas upp av bland annat Gamora (Zoe Saldana).
Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

Woke-maffian, alltså den politiskt korrekta identitetsvänstern, har slagit till igen. Målet den här gången är skådespelaren Chris Pratt, kanske mest känd från Marvelfilmerna Guardians of the Galaxy och Avengers. Pratt, kanske Hollywoods trevligaste och mest oförargliga kille, utmålas plötsligt som rasist. Detta sedan han, som är tämligen opolitisk, inte deltagit i ett evenemang med några andra Avengers-skådespelare till förmån för den demokratiska presidentkandidaten Joe Biden.

Hans medskådespelare har dock ryckt ut till hans försvar, men då har också de fått sina fiskar varma. Även Mark Ruffalo, som är så woke man kan bli. Zoe Saldana, som är svart, har fått rent rasistiska tillmälen. Sjukt är bara förnamnet.

Henrik L Barvå

Politisk redaktör

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.