Hoppa till huvudinnehållet

Nisse Landgren möter Malena Ernman på Ingesund

Publicerad:
Nisse Landgren bjuder in Malena Ernman till Musikhögskolan utanför Arvika.
Nisse Landgren bjuder in Malena Ernman till Musikhögskolan utanför Arvika. Foto: TT

Under vinjetten "Nisses hörna" har trombonisten och sångaren Nisse Landgren arrangerat musikaliska möten under en längre tid. Nu kommer han till Musikhögskolan Ingesund utanför Arvika i sällskap med Malena Ernman.

Konserten är på tisdag, den 27 oktober, och livesänds via Youtube med start kl 13.

Artikeltaggar

JazzKonserterMalena ErnmanMusikhögskolan IngesundNils LandgrenNöje/KulturYoutube

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.