Tre nyheter du inte vill missa

Nyheter
PUBLICERAD:
Här är tre nyheter från nwt.se i dag du inte vill missa.

Stort nederlag för SD – regnbågsflagga på fyra platser i stället för en

Alla mot SD. Så kan regionfullmäktiges debatt om regnbågsflaggans vara eller inte vara sammanfattas. Och regnbågsflaggor blir det en dag om året. Inte bara vid Regionens hus, utan även vid länets tre sjukhus.

Ejdsell nollad efter nio matcher: "Bara att försöka hålla sig lugn"

Noll mål, tolv skott och två assist, säsongsinledningen har varit allt annat än önskvärd för Victor Ejdsell. Spelet har inte stämt alls för den tilltänkta poängsprutan. Mot Frölunda menar han att det släppte lite, nu blickar han framåt.

Anklagade väninna för att tillhöra terrorgrupp - och hotade att döda henne

Hon hjälpte sin väninna med studierna. Men plötsligt anklagade den 33-åriga kvinnan henne för att tillhöra terrorgruppen IS och hotade att döda henne.

Varför inte inte kolla in NWT:s stora kartlägging: Här finns alla coronafall och avlidna – se ditt postnummer

Var bor alla som smittats av viruset? Och var bodde de som avlidit efter att ha insjuknat i covid-19? NWT har i en omfattande kartläggning tagit reda på detta med helt nya uppgifter från Region Värmland. Se vilka som ha klarat sig bäst – och drabbats värst – under coronaåret som gått.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.