Hoppa till huvudinnehållet

Hederos gör Hasseåtage-låt med Lill Lindfors

Publicerad:
Martin Hederos och Lill Lindfors har spelat in "Öl" från Hasseåtages  "88-öresrevyn".
Martin Hederos och Lill Lindfors har spelat in "Öl" från Hasseåtages "88-öresrevyn". Foto: Carl Edlom/TT

Låten "Öl" är hämtad från den svenska, legendariska humorduon Hasseåtages "88-öresrevyn" från 1970. Bland de mest kända inslagen i revyn finns låten "Öl" som nu den värmländske pianisten Martin Hederos spelat in tillsammans med Lill Lindfors. Medverkar på inspelningen gör även basisten Dan Berglund som Hederos kamperar med i Tonbruket.

"Öl" är en svensk version av "Round the Back of the Arches" som skrev av Desmond O'Connor och Kennedy Russell. Versionen av Lill Lindfors finns ute nu.

Artikeltaggar

Hasse AlfredsonLill LindforsMartin HederosNöje/KulturÖlRevyerTage DanielssonTonbruket

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.