Sämre vattentryck i Vålberg

Nyheter
PUBLICERAD:
Foto: CHRISTINE OLSSON / TT
På grund av en en vattenläcka kan boende i Vålberg få sämre vattentryck och eventuellt missfärgat vatten under några dagar framöver. Det meddelar Karlstads kommun som jobbar med att laga läckan.

Det är oklart hur länge det försämrade vattentrycket kommer att vara, men det kan handla om upp till ett par dagar.

Under lagningsarbetet kan vattnet upplevas brunt och grumligt. Det är dock inte farligt att dricka vattnet. Men de boende i området uppmanas ändå att spola ur kranen tills vattnet blir klart innan vattnet används.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.