Löfbergs får utmärkelse för sin design

Näringsliv
PUBLICERAD:
Jenny Tegnhed och Lena Rodin på Löfbergs tar emot utmärkelsen Årets formbärare i Värmland.
Årets formbärare i Värmland är enligt Svensk form kaffekoncernen Löfbergs.

Svensk form utser varje år årets formbärare i Sveriges alla regioner. Det är personer, organisationer eller företag som på olika sätt spelar en stor roll för utvecklingen av form- och designområdet i sin region. I år går utmärkelsen i Värmland till Löfbergs, som enligt Svensk form "i över hundra år påverkat den svenska kaffekulturen och ständigt fortsätter utvecklas och vara i framkant. Konsekvent och långsiktigt arbetar man med att förändra kaffebransch och kaffekonsumtion med ekologisk och social hållbarhet som ledstjärna. I detta arbete är paketering och formgivning både av varumärke och produkter i centrum."

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.