Hoppa till huvudinnehållet

Guillou och Schulman i "Alla mot alla"

Publicerad:
Alex Schulman och Jan Guillou ska frågetävla tillsammans. Arkivbilder
Alex Schulman och Jan Guillou ska frågetävla tillsammans. Arkivbilder Foto: TT

Författarna Guillou och Alex Schulman är ett av paren i den andra grundspelsomgången för säsongen av Kanal 5:s frågesport "Alla mot alla".

Kanalen meddelar att övriga tävlingspar är: Peter Magnusson och Christine Meltzer, Gry Forssell och Mikael Tornving, Olof Lundh och Ebba Kleberg von Sydow, Nike Nylander och Anders Holmberg, Kakan Hermansson och Jonas Gardell, Anders Lundin och Karin Magnusson samt Josefin Johansson och Alexander Kronlund.

Den första grundspelsomgången av programmet, som leds av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, sänds just nu i Kanal 5 och på Dplay. Grundspelsomgång två drar i gång den 12 oktober och slutspelet med kvartsfinaler, semifinaler och final startar måndag den 30 november.

"Alla mot alla" sändes första gången i fjol och har beskrivits som en punkigare version av SVT:s "På spåret". Den nu pågående säsongen är programmets fjärde.

Filmbolag söker: Alex Schulmans lägenhet

Artikeltaggar

Alex SchulmanFörfattareJan GuillouKändisarStockholmTV-serier

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.