Hoppa till huvudinnehållet

Lekande lätt för Mahonys nyförvärv

Publicerad:
Paw Mahony hade en vinnare på Romme under tisdagen. Foto: Kristina Green

Missing Tooma gjorde den andra starten i regi Paw Mahony under tisdagen och det slutade med en överlägsen och imponerande seger.

Från sitt tillägg hamnade Missing Tooma i femte par utvändigt och ut på slutvarvet följde Mahony med i ryggar. Innan den sista kurvan attackarade han vidare ut i fjärdespår och Missing Tooma fullkomligt blåste förbi motståndet via 10,5 de sista 700 meterna. Det var första gången som Missing Tooma tävlade barfota runt om och det slog mycket väl ut.

Det blev ytterligare en Årjängsseger under dagen då Frode Larsen-tränade Bianca Sisa vann det tredje loppet med Kajsa Frick. Från femte par utvändigt var det en bit fram till täten i den sista kurvan, men via en vass spurt hann Bianca Sisa fram till sin andra raka seger.

Artikeltaggar

Paw MahonyRommeTrav

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.