Hoppa till huvudinnehållet

Karlstadkomiker hyllad på Barncancergalan - Det svenska humorpriset

Publicerad:
Torbjörn Averås Skorup prisades.
Torbjörn Averås Skorup prisades. Foto: Privat

Under måndagskvällen arrangerades Barncancergalan - Det svenska humorpriset. Programledare var Carina Berg och David Sundin och bland de som prisades under kvällen fanns Susanne Reuter som mottog årets hederspris till Gösta Ekmans minne.

Men bland de som fick ta emot pris fanns också Torbjörn Averås Skorup från Karlstad som tillsammans med Johanna Nordström vann Årets humorklipp, ett pris som framröstas av Aftonbladets läsare. Det var duons klipp "Svärjevännernas mardröm" som gav dem utmärkelsen.

- Det känns så himla roligt! Både mitt och Johannas jobb är ju att få folk att skratta, så det är ett jättefint kvitto på att man gör något rätt i alla fall. Fan va kul! säger Torbjörn Averås Skorup till NWT.

Artikeltaggar

David SundinNöje/KulturSusanne Reuter

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.