Värmländska countryartisten blir trucker

Musik
PUBLICERAD:
Erika Jonssons musik har strömmats drygt 14 miljoner gånger på Spotify. Nu breddar hon verktygslådan med lastbilsåkande.
Foto: Privat

NWT har tidigare skrivit om countryartisten Erika Jonsson som fick ställa in en omfattande turné på grund av pandemin. För att hitta nya sätt att skapa en inkomst har hon börjar köra lastbil. Tidigare i veckan klarade hon uppkörningen.

Men gitarren har hon inte släppt, den kommer att ligga med i lastbildhytten och Erika Jonsson tror att lastbilskörandet kommer att inspirera flera låtar framöver,

Hennes senaste singel ”Avlångt land” släpptes i somras.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.