Dialogmöten för allmänheten

Publicerad:
Hagfors kommun vill veta hur medborgarna vill att kommunen ska utvecklas Foto: Pia Holmström

Hagfors kommun bjuder in till en rad dialogmöten för allmänheten. Åsikterna som kommer in vid dialogmötena ska användas i utformandet av kommunens nya översiktsplan.

Under hösten arrangerar Hagfors kommun fem dialogmöten för att diskutera den framtida utvecklingen av kommunen. Första mötet är i Sunnemo den 27 september.

– Vi hoppas det blir inspirerade möten där bara fantasin kan sätta gränser för den framtida utvecklingen i Hagfors kommun, säger Lars Sätterberg utvecklingschef i ett pressmeddelande.

Det är första gången något liknande görs.

– Vi hoppas kommuninvånarna tar chansen att vara med och påverka. Vår förhoppning är att några av de förslag som kommer fram även kan användas i arbetet med en ny översiktsplan, säger han.

Det första dialogmötet hålls i Sunnemo skola söndag den 27 september. Därefter hålls dialogmöten i Råda den 7 oktober, Ekshärad den 21 oktober, Hagfors den 8 november och Gustav Adolf den 18 november. Maximalt 50 personer kan fysiskt närvara vid varje möte. Men man kan också delta digitalt.

Mer information finns på helahagfors.se

Artikeltaggar

EkshäradHagfors kommunLars SätterbergRådaSamhälle

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare