Hoppa till huvudinnehållet

FBK-målvakt lånas ut till Bik

Publicerad:
Jesper Eliasson lånas ut till Bik Karlskoga.
Jesper Eliasson lånas ut till Bik Karlskoga. Foto: Erland Segerstedt/TT

När Jesper Eliasson värvades till Färjestad var tanken att låna ut den 20-årige talangen till allsvenskan. En lånedeal fanns, men den sprack när Karlskrona kastades ur serien. Nu ljusnar det, Eliasson lånas ut till Bik Karlskoga.

– Jesper anländer till Karlskoga idag och stannar hos oss denna vecka, säger Torsten Yngvesson till klubbens hemsida.

Bik Karlskogas säsongsinledning har varit turbulent. En intern cornaspridning tvingade dem att ställa in flera försäsongsmatcher och Hockeyförbundet, tillsammans med berörda ligor, att ta fram ett crononaprotokoll.

Som lök på laxen har nu även Stefan Stéen dragit på sig en underkroppsskada.

Under Stéens återhämtning plockar Bik in Färjestads tredjekeeper, Jesper Eliasson.

– Det löste sig bra med tanke på Stefans skada. Jesper anländer till Karlskoga idag och stannar hos oss denna vecka. Vi får utvärdera läget efter helgen igen, säger BIK Karlskogas klubbchef Torsten Yngveson.

Artikeltaggar

BIK Karlskoga A-lagFärjestad BK HerrIshockeyJesper EliassonStefan Stéen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.