Hoppa till huvudinnehållet

Stjärnorna är klara - men hur många biljetter får släppas?

Publicerad:
Philip Jalmelid är klar för Wermlandsoperans julsatsning. Han blir en av stjärnorna som ska gnistra i showen på stora scenen.
Philip Jalmelid är klar för Wermlandsoperans julsatsning. Han blir en av stjärnorna som ska gnistra i showen på stora scenen. Foto: Erik Simander/TT

Nu är det stjärnklart på Wermlandsoperan - listan över artister som ska vara med i julshowen Stjärnorna i baren gnistrar igen är komplett. Fast visst finns det orosmoln på himlapällen...

Philip Jalmelid och Tuva B Larsson är nya stjärnor i baren när Wermlandsoperans julshow ska dra igång den 21 november.

De båda har gjort succé tillsammans i musikalen Såsom i himmelen på Oscars i Stockholm. Jalmelid är bekant för Värmlandspubliken sedan han 2016-17 spelade Javert i Les Misérables.

Bland övriga medverkande finns också ansikten och röster som känns igen. Flera av dem var ju med som stjärnor i baren redan i fjolårets uppsättning: Christer Nerfont, Cecilie Nerfont Thorgersen, Anna-Maria Krawe och Ole Aleksander Bang. Därtill kommer AnnLouice Lögdlund och Anton Ljungqvist.

Regler frågetecken

"Stjärnorna i baren gnistrar igen" ska spelas på stora scenen under 27 kvällar fram till och med den 31 december.

Biljettsläppet dröjer lite till, meddelar Wermlandsoperan, som i dagsläget inte vet hur många biljetter man kommer att få lov att sälja. Skulle dagens regler gälla är det max 50 i publiken som gäller, men gott hopp finns om att det snart ska komma nya bud om ett större tillåtet antal.

– Biljetterna släpps så snart vi vet hur de nya restriktionerna ser ut och vi hinner skapa en så smittsäker miljö som möjligt, hälsar operan i ett pressutskick.

Artikeltaggar

AnnLouice LögdlundCecilie NerfontChrister NerfontJulKarlstadKonserterMusikOle Aleksander BangTeaterWermlandsoperan

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.