Tim McGraw - Hissmusik med sydstatsdialekt

Skivor
PUBLICERAD:

Det har hunnit gå knappt 20 år sedan Tim McGraw producerade något musikaliskt som fick mig att verkligen spetsa öronen. Nya Here on earth är tyvärr inget steg i rätt riktning den heller. Faith Hills inte lika bra hälft har som alltid en behaglig och fint mognad countryröst – det är ännu en gång musikstyckena som inte berör särskilt mycket.

53-åringen från Louisiana bjussar på en dryg timme (på tok för långt om ni frågar mig) med mestadels sirapsdränkta ballader som bara flyter ihop – utan finess eller minnesvärda refränger. Det finns ett par undantag, men de är för få för att det här ska få godkänt.

Det blir liksom mer hissmusik med sydstatdialekt än habila countrytongångar.

Bästa låt: If I was a cowboy

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.